Sjokoladekake Nemesis
Foto: Fra Førkveld / NRK

Sjokoladekake Nemesis

Konfektaktig sjokoladekake, glimrende å ha på frys til plutselige besøk, sier kokk Hanne Frosta i Førkveld. Oppskriften har hun fra The River Cafe i London.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Sett ovnen på 160 °C.

Gi vannet et oppkok, ta det bort fra varmen, ha i finhakket sjokolade, rør inn smør.

Pisk eggedosis av sukker og egg. Hell sjokoladeblandingen over eggedosisen samtidig som du rører rundt.

Bruk bakepapir i bunnen av langpanne. Hell røren i langpannen. Stek i ovnen på 160 °C ca 30 min. Konsistensen skal være klissete, som en halvferdig kake.

Avkjøles. Skjær opp i små terninger. Dyppes i sjokolade.


Tips

Se også: Oppskriftene fra Hanne Frosta