Slik gjør du
Sjokoladebunner
Varm ovnen til 175 grader. Smør to former, 15 centimeter i diameter. Dryss kakao i formene.
Bland mel, kakao, bakepulver, natron og salt i en bolle. Sett det til siden så lenge.
Visp smør og melis lyst og luftig. Tilsett egg, eggeplomme, smeltet sjokolade og vaniljesukker mens du fortsetter å vispe. Ha i melblandingen og melken forsiktig i flere omganger. Visp til en jevn røre.
Fordel røren likt i begge formene. Stek i midten av ovnen i 23-25 minutter. Avkjøl på rist.
Mascarponesjokoladefyll
Visp mascarpone, kakao og melis til en krem. Tilsett fløten, litt om gangen. Visp til passe konsistens.
Pynt
Ha halvparten av mascarponefyllet på den ene kakebunnen. Ha på bær. Dryss over litt melis. Sett den andre kakebunnen oppå. Ha på resten av fyllet. Legg på så mye bær som det går an. Dryss over melis.