Sjokoladedypp

Desserten serveres i porsjoner. Hver lille gjest får en skål med smeltet sjokolade og frukt og bær til å dyppe i.

Foto: Fra TV-serien Det søte liv / DR

Sjokoladedypp

Desserten anrettes på fire store, flotte tallerkener med oppskårne frukter og bær. Husk å lage plass til skålen med sjokolade midt i frukten.

Slik gjør du

Skjær frukten i like store stykker. La små bær være hele.

Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad til den er god og lun.

Varm fire små skåler ovnen. De skal være varme, ikke brennvarme. På den måten vil ikke sjokoladen stivne så fort mens barna koser seg med desserten.

Legg frukten og bærene fint på fire store tallerkener, lag plass til skålen med sjokolade.
Fyll smeltet sjokolade i de varme skålene og sett skålene på frukttallerkenene.

Legg trespydene på toppen av sjokoladeskålene og server med en gang.

Kilde: Mette Blomsterberg i TV-serien Det søte liv, DR