Slik gjør du
Ha alt i en flaske og la det trekke i solen i en ukes tid, eller lenger. Kan siles og brukes i sauser, til fisk, i marinader, til grilling, salsa osv. osv.
Kilde: Camilla Plum i tv-serien Mat som holder/DR
Når Camilla Plum lager eddiker bruker hun flasker med litt vid åpning.
Foto: Egon Rix / DRCamilla Plum lager sitroneddik med sitronskall, sitronmelisse og sitronverbena.
Ha alt i en flaske og la det trekke i solen i en ukes tid, eller lenger. Kan siles og brukes i sauser, til fisk, i marinader, til grilling, salsa osv. osv.
Kilde: Camilla Plum i tv-serien Mat som holder/DR
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.