Slik gjør du
Short ribs
Strø salt på kjøttet, og brun det i litt olje. Legg det i en kasserolle. Tilsett alle ingrediensene. Kok i cirka 2 timer til det er mørt.
Ta ut kjøttet og reduser kraften til en glaze med kraftig smak. Plukk kjøttet av bena, sil over glazen og sett det i ovn på 210 grader i cirka 10 minutter.
Riv kjøttet i biter med to gafler og bland med glazen.
Hvis du vil bruke en trykkoker, koker du kjøttet på maks trykk i 45 minutter.
Coleslaw
Riv kålen. Bland de øvrige ingrediensene. La saltet trekke væsken ut av kålen og klem bort overflødig væske.
Majones
Visp sammen egg, sennep og eddik. Tilsett oljen langsomt i en stråle, mens du visper, til majonesen er passe tykk. Smak til med salt og pepper. Bland sammen med kålen.
Friterte løkringer
Skjær løken i tynne skiver. Friter den i 160 grader i olje. Legg den på kjøkkenpapir og ha på salt.
Servering
Server mørt kjøtt oppå coleslaw i brød. Topp med den friterte løkringer.
Tips
Til serveringen kan du for eksempel bruke rundstykker, bagetter eller burgerbrød.