Sautert kyllinglever med reddiksalat


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Rens og skyll kyllingleveren.
Tørk med husholdningspapir.

Varm opp oljen i en panne.
Fres løken med salt på høy varme i 1 minutt mens du rører om.
Strø på sukker og stek i 2 minutter.
Senk varmen, hell i vann og la det putre i 1 minutt.
Ta ut løken med hullsleiv.
Legg halvparten av smøret i panna og smelt til det bobler.
Legg i halvparten av leveren og stek begge sider raskt på høy varme. Den skal være lett brun på utsiden, men rosa inni.
Ta ut leveren og sett til siden med folie over.

Gjenta prosessen med resten av leveren.

Hell i cognac og eddik i skyen og la det putre i 5 minutter til halvparten gjenstår.
Legg kyllingleveren tilbake i panna med 0,5 ts salt og løken.
Stek og rør i et halvt minutt.

Legg ingrediensene til salaten i en skål og bland forsiktig.
Legg kyllingleveren på et fat og legg salaten oppå.
Strø over pepper og server med ristet hvitt surdeigsbrød.

Kilde: Kylie Kwong