Slik gjør du
Vask potetene og ha dem i en sautépanne eller kasserolle. Ha i vann til det akkurat ikke dekker potetene, slik at toppen av potetene vises litt over.
Kok opp vannet og tilsett 1 - 2 spiseskjeer grovt havsalt. Fosskok til vannet begynner fordampe. Når potetene er møre, heller du forsiktig av vannet fra kasserollen og setter den tilbake på komfyren og varmer litt videre til restene av vannet fordamper og det legges et tynt saltlag rundt potetene. Serveres med rød og grønn mojo.
Mojo rojo, rød dipp
Fjern frøene fra chilien. Tilsett alle ingrediensene utenom brødet i food processor eller bruk stavmikser, og bland alt til en glatt puré.
Stek brødet litt sprøtt i en stekepanne. Bland det i puréen. Kjør videre til dippen er helt glatt. Smak til med salt og pepper.
Mojo verde, grønn dipp
Tilsett alle ingrediensene utenom brødet i en food processor eller bruk stavmikser og bland alt til en glatt puré.
Stek brødet litt sprøtt i en stekepanne. Bland det i puréen. Kjør videre til dippen er helt glatt. Smak til med salt og pepper.