Laster innhold, vennligst vent..
Havregryn og sei

Sei panert med havregryn får en sprø overflate.

Foto: Erik Bull / NRK

Saken er seibiff!

Saken er seibiff! Norgesglassets programleder Pål Plassen skal ha sine små fadderunger på middag. Han vil gjerne servere fisk, men er ikke sikker på om de egentlig liker det. Kokk Inge Johnsen er sikker på at de vil like seibiffen hans.

Slik gjør du


Vend fisken i hvetemel, så i pisket egg. Vend fiskestykkene i havregryn. Brun stykkene gylne på hver side i stekepanne med olje.

Legg stykkene over i en ildfast form og etterstek på 200 °C i 5-7 minutter. Vent med å sette formen i ovnen til det er 5-7 minutter til servering.

Stek løken i smør og press litt sitron over fisken før servering.

Tips

Serveres med råkost og kokte poteter.

Alle oppskriftene i serien Apropos mat i Norgesglasset

Kilde: Inge Johnsen i Norgesglasset