Slik gjør du
Sett ovnen på 250 grader.
Finn fram to bakeplater og to bakepapir. Brett inn de ytterste kantene på bakepapiret, så du får en lav «form».
Visp egg og sukker hvitt og luftig. Rør inn melken.
Bland mel og bakepulver, sikt ned i røren og rør om så forsiktig du kan, men sånn at alt blandes godt.
Bre ut røren i et jevnt lag i papirformen på en bakeplate. Stek kaken i ovnen i 4–5 minutter.
Strø på litt sukker og vend kaken over på en bakeplate med bakepapir. Trekk papiret forsiktig av kaken. Pensle på litt kaldt vann hvis papiret ikke slipper.
La kaken avkjøles litt før du har på et jevnt lag lemon curd.
Fyll
Visp sammen kremost, crème fraîche og melis til en kremet, fast konsistens. Bre den over den kalde kaken.
Rull kaken sammen på langsiden. Se til at sømmen ligger ned. Rull papiret rundt. Sett kaken i kjøleskapet til servering.
Rullekaken serveres som den er eller som en dessert med friske bær eller fruktsalat.
Tips
Se hvordan Susanne baker rullekaken på svt.se.