Slik gjør du
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen. Bre utover i en langpanne kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse. Stek på 210 grader i 5–7 minutter.
Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret. Bunnen legges tilbake på bakepapiret.
Pisk kremfløten tilsatt sukkeret. Stryk syltetøy over bunnen. Ha på et tynt lag pisket kremfløte. Rull kaken sammen og legg den over på et fat. Ha resten av den piskede kremfløten utenpå kaken og pynt med revet sjokolade og friske bær.
Tips
For best resultat: Bruk romtempererte egg og vend hvetemelet inn i eggedosisen uten å bruke mikser. Kremen smaker aller best når den er litt bløt. Pisk den derfor litt «slapp». Pisker du kremfløten for mye kan den fort bli til smør.