NRK Meny
Røykt laksekrem, hjertesalat og reddiker

Blader av hjertesalat med laksekrem, varmrøykt laks og reddiker.

Foto: Fra TV-serien Hygge i hagen / SVT

Røykt laksekrem, hjertesalat og reddiker

Varmrøykt laks servert på blad av hjertesalat. Tareq Taylor har to og to servert i en kopp på sin sommermeny.

Slik gjør du

Halvparten av laksen legges i en liten bolle som passer til stavmikser. Ha i eggeplomme, eddik, dijonsennep og en klype salt. Kjør stavmikseren til det er blandet, tilsett matoljen og kjør videre til du har en tykk, jevn krem.

Legg skjeer med kremen på salatblader, legg på biter av varmrøykt laks og reddik i skiver.

Tips

Dette er den ene av to forretter i Tareqs midtsommermeny.

Kilde: Tareq Taylor i TV-serien Hygge i hagen/SVT