Slik gjør du
Rødbeteburger
Bland alle ingredienser i en bolle. Elt for hånd til en glatt masse. Form massen til burgere, og stek på medium varme til de er brune og fått en fin stekeskorpe.
Stekes ferdig i ovnen på 180 grader i 15-20 min.
Burger kan lages i større porsjoner, og holder seg 4-5 dager på kjøl. De kan fryses, men blir løsere i konsistensen. Burgerne blir best når de lages noen timer før de serveres, eller dagen før.
Quinoa tabouleh (salat av quinoakorn og persille)
Bland alle ingrediensene i en stor bolle og server. Salaten skal være syrlig og frisk. Ikke vær redd for å tilsette mer sitronsaft.
Sitronbakt potet
Skjær sitron i tynne skiver, og bland alle ingrediensene i en bolle. Legg deretter utover en stekeplate med bakepapir eller i en ildfast form, og bak poteten på 180 grader i 30-40 minutter.
Syrnet soyafløte
Hell fløten i en bolle, og tilsett saften av en 1/2 sitron. Rør om lett, slik at den tykner.
Tips
Bruk syrnet soyafløte som base for dressinger/dipp, og tilsett forskjellige urter, hvitløk, krydder og det du liker.