Grønnsaker i rød curry bakt i langpanne

Rød curry med brokkoli, blomkål, gulrot, pak choi og tomater.

Foto: SVT

Rød curry i langpanne

Susanne Jonssons røde curry er vegetarisk, god og vakker. Grønnsakene bakes i ovnen, du sparer tid og oppvask.

Slik gjør du

Sett ovnen på 250 grader vanlig varme eller 225 grader varmluft.

Skjær grønnsakene i grove biter. Legg dem i langpannen og drypp over olje, strø på salt og la det stekes i 10 minutter.

Visp sammen kokosfløte, ingefær og karripasta.

Ta langpannen ut av ovnen og hell på kokosfløteblandingen. Legg på tomater og pak choi. Stek i ovnen til grønnsakene er al dente. Det tar ca. 10 minutter.

Serveres med koriander, peanøtter og lime.

Serveres som den er eller med kokt ris ved siden av.

Tips

Se Susanne Jonsson lage rød curry i langpanne hos SVT.

Kilde: Susanne Jonsson i TV-serien Sommermat i Falkenberg/SVT