NRK Meny
Video Andreas Myhrvold lager vitello tonnato

Andreas Myhrvold bruker stavmikseren for å lage tunfiskmajonesen.

Roastbiff av kalv

Vitello tonnato – eller roastbiff av kalv med tunfiskmajones på norsk. Andreas Myhrvold gir deg oppskrift med video.

Slik gjør du

Kalveroastbiffen skjæres i 0,5 cm tynne skiver og anrettes flatt på et fat.

Finhakk gressløken.

Bland majones, creme fraiche og tunfisk med stavmikser.
Smak til med kapers, salt og cayennepepper.
Bland inn gressløken og ha i sitronsaft.
Fordel tunfiskmajones med en skje over roastbiffen.
Toppes med ruccolasalat og strø over parmesanflak, kapers og ristede pinjekjerner.
Dryss over litt maldonsalt, olivenolje og litt nykvernet pepper.

Server med nystekt brød eller toast.

Tips

Video og oppskrift:

.

Kilde: Gastronomisk Institutt