Slik gjør du
Riskrem
Pisk fløten til en luftig krem sammen med melis og revet klementinskall. Vend kremen inn i risgrøten.
Mandelcrumble
Rør alle ingrediensene sammen. Bakes i ovn ved 175 grader i 10-15 minutter. Rør litt underveis.
Avkjøles.
Appelsinsaus
Kok opp appelsin- og gulrotjuice, sukker og kanelstang. Kok ned vesken til det begynner å bli sirup. Smak til med lime.
Limeskum
Kok opp vann og sukker. Trekk gryten til siden. Press saften av limen i sukkervannet.
Kjør opp eggehvitene lett med stavmixer, og bland deretter med sukkerlaken. Pisk godt på medium temperatur til skummet begynner å tykne. Avkjøl uten lokk.
Kryddermarengs
Kok vann og sukker til 121 grader. Spe sukkerlaken i eggehvitene under pisking. Pisk til temperaturen til marengsen begynner å synke. Riv i kanelstang, stjerneanis og limeskall. Tørk marengsen på 60 grader i 3-4 timer.