Slik gjør du
Kok eggene i 5 minutter. Legg dem i isvann for å avkjøle dem raskt, vær forsiktig når du skreller eggene, siden de bare er bløtkokte.
Kok bønnene i kokende salt vann i om lag tre minutter. Legg dem over i isvann for å avkjøle dem raskt.
Vask salaten godt og kutt løken i tynne skiver.
Bland sennep, eddik, salt og pepper. Rør rundt og spe med olivenolje.
Bland bønner, oliven, løk og salat med vinaigrette, og fordel salaten utover fire tallerkener. Eggene deles i to og legges på toppen.
Tomatene fordeles likt. Deretter plukkes persillebladene av stilkene og drysses over salaten.
Tips
Får du ikke tak i tunfisk i olje, kan du også bruke tunfisk i lake. Bruker du tunfisk i lake, må du huske å sile laken godt av.
Vær kreativ, bruk det du har av råvarer eller har lyst til å ha i salaten. Her er brukt tunfisk, men du kan godt bytte den ut med kreps eller annen sjømat.
Kilde: Sonja Lee i Reiseradioen