Slik gjør du
Ta bort stenene i dadlene og varm kokosoljen i en liten kasserolle. Hakk nøttene grovt i en mikser. Ha i kokosoljen og dadlene og kjør til det blir en klissete deig.
Tilsett pepperkakekrydder og flaksalt og miks litt til.
La deigen hvile 30 minutter i kjøleskapet.
Form til små boller. Hvis du vil kan du rulle bollene i kakao eller bipollen.
La bollene stå i kjøleskapet en stund før servering. De kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager og de kan også fryses,
Tips
Pepperkakekrydder består av kanel, kardemomme, nellik og ingefær. Du kan blande selv eller kjøpe ferdig krydderblanding.
Hvis du vil blande selv kan du bruke cirka 2 ts kanel, 2 ts kardemomme, 1 ts nellik og 1 ts ingefær.
- Oppskrift: Havrebiter med peanøttsmør og tranebær
- Oppskrift: Cake pops med mintsmak