NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..
Råmarinert indrefilet av kje

Salatbladene som er brukt her er red rhubarb. De har en frisk grønn farge og røde, sprø stilker.

Foto: NRK

Råmarinert indrefilet av kje

Hanne Frosta har vært i Sogn og plukket skårakong. Det er en plante som er det norske svaret på oregano. Hun bruker det i denne oppskriften med indrefilet av kje skåret i tynne skiver.

Slik gjør du

Skjær kjøttet i løvtynne skiver og ha på salt og pepper. Dryss på litt tørket oregano. Kutt eple i små terninger og strø over.
Lag vingarette av eddik, olje og salt. Ha på sammen med salat og dryss revet geitost over.

Tips

Vanskelig å få tak i kje? Du kan kjøpe kje hos f.eks. Valdres-killing eller Haugen gardsmat i Aurland.

Se også: Oppskriftene fra Hanne Frosta

Kilde: Hanne Frosta i Førkveld