Rakettpizza

Pizzaen er akkurat tatt ut av ovnen og nå skal det legges spekeskinke og ruccola på toppen før den serveres.

Foto: Fra tv-serien Niklas' mat / SVT

Rakettpizza

Pizza i en fart laget med ferdige libanesiske tynnbrød, enkel tomatsaus og mozzarella. Når pizzaene kommer ut av ovnen toppes de med skinke og ruccola.

Slik gjør du

Sett ovnen på 180 °C, grill.

Bland passerte tomater med oregano, salt og pepper og halvparten av olivenoljen. Pensle brødene med resten av oljen og stryk tomatsausen over.

Del tomatene og legg på pizzaene. Riv mozzarellaosten og legg over. Man kan også bruke hvit geitost.

Stekes i ovnen i ca. 5 minutter eller til osten har smeltet.

Når pizzaene er ferdig stekte toppes de med ruccolasalat og lufttørket skinke. Krydre gjerne med frisk timian og litt nykvernet pepper.

Kilde: Nilas Ekstedt i TV-serien Niklas' mat/SVT