Kålrabivafler med pinnekjøtt og ribbe

Kålrabivafler med pinnekjøtt- og ribberester.

Foto: Ane Landmark Komnæs / NRK

Pulled pinnekjøtt eller ribbe i kålrabivaffel med coleslaw

Har du rester etter julemiddagen? Hvis du har lyst å prøve noe nytt kan du putte kjøttet i en vaffel laget på kålrabirester. Server med en god og frisk coleslaw.

Slik gjør du

Bland sammen egg, kålrabistappe og hvetemel i en bolle til du har fått en tykk røre. I et oppvarmet og smurt vaffeljern steker du vaflene i cirka 5 minutter på medium varme.

Riv kål/rødkål, gulrøtter og eple med et rivjern. Bland alt sammen i en bolle. Tilsett rømme og majones (om du har) og smak til med salt og pepper.

Varm opp ribbe/pinnekjøtt enten i stekepannen, i stekeovnen eller i mikroovnen.

Topp kålrabivaffelen med coleslaw og kjøtt og nyt!

Kilde: Karen Elene Thorsen