Laster innhold, vennligst vent..

Potetskall med ost og paprika

Slik gjør du

Skrubb potetene godt rene.
Stikk gjennom potetene flere steder med kakenål eller strikkepinne.
Legg potetene på plate og bak de i stekeovnen ved 200°C i 1¼ - 1½ time, eller til potetene er helt møre. Stikk i de med kakenåla!

Varm oljen sammen med smøret eller margarinen i en stekepanne. Ha i løken og la den surre blank.
Bland i den grønne paprikaen og la det surre videre til paprikaen er myk, men fremdeles har litt sprø konsistens. Rør paprikapulveret i.

Del de ferdigbakte potetene i to på langs. Skrap innmaten ut i store biter.

Bland potetinnmaten i stekepanna og la det stå på sterk varme til alt blir godt gjennomvarmt og potetinnmaten blir litt brun. Rør hele tiden. Smak til med salt og pepper.
Fordel fyllet i potetskallene.
Dryss ost over og la potetene stå under grillen i 3-5 minutter, til osten smelter.
Server potetene nygrilla, eventuelt med ketchup eller chilisaus til.

Fylte poteter kan serveres både som middags- og kveldsrett.