Potetsalat

Potetene til potetsalaten ble kokt samtidig som kjøttet til middagen ble stekt. Og dette ble gjort dagen i forveien. Da blir det kjapp middag.

Foto: Peter Tullberg / SVT

Potetsalat

Sara Begner lager potetsalat til hverdagsstek i programmet «Saras kjøkken».

Slik gjør du

Skjær de kalde potetene i terninger. Strimle sukkerertene. (Hvis de er litt tykke kan du helle kokende vann over dem først, slik at de blir litt myke.) Skjær løken i halvmåner. Skjær tomatene i terninger. Grovhakk olivenene.

Bland løk og potetterningene med dressing. Bland i resten av ingrediensene.

Tips

Saras kommentar
Jeg bruker pre-marinert oliven som gir mye smak til denne friske potetsalaten. Potetene kokte jeg dagen før, mens jeg lagde steken.

Serveres med tynne skiver

.

Kilde: Saras kjøkken