Slik gjør du
Potetlompe-tostada
Bruk en rund pepperkakeform eller en liten tallerken til å lage like sirkler av potetlomper.
Legg lompene på et bakepapir og pensle med litt olivenolje.
Stek de i ovnen på 170 grader i cirka 15–20 minutter – til de er gylne.
La de avkjøle seg helt før de skal spises, da blir de ekstra sprø.
Surkålslaw
Klem saften ut av surkålen. Grovhakk den og vend i litt majones.
Smak til med litt salt og en liten skje grov julesennep.
Pinnekjøtt
Bruk en skarp kniv til å skjære kjøttet av beina. Kutt de deretter i lange tynne strimler.
Legg de på et bakepapir og stek ved 230 grader i cirka 15–20 minutter, slik at kjøttet er varmt og crispy.
Topping
Bruk det du har av syltede ingredienser på glass, friske grønnsaker og urter.
For eksempel epler, syltede rødbeter, rosenkål, brønnkarse. Og litt rømme.
Montering til tostada
Start med å legge en god skje surkålslaw på tostadaen.
Oppå dette legger du en raus mengde sprøtt pinnekjøtt og en skje rømme.
Avslutt med små terninger av syltede rødbeter, tynne skiver rått eple og masse fersk brønnkarse.
Voila.