NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..

Pizza à la Crème Fraîche

Denne pizzaen er virkelig god, men ikke la det stoppe deg fra egne utprøvinger med overraskende fyll. Som inspirasjon kan vi nevne; Kapers, marinerte oliven, babymais, sardiner, kyllingstrimler, soltørkede tomater, tomatpuré og rømme, brie og blåskimmelost.

Slik gjør du

Rør gjæren ut i det lunkne vannet, ha i olje, salt og nesten alt melet.
Sett på stekeovnen på 225 °C.
La deigen heve i 20 minutter.

Kjevl ut deigen på stekeplata med resten av melet.

Rør presset hvitløk i crème fraîche, tilsett krydder og smør blandingen ut på pizzabunnen.
Legg på et tynt lag med løkringer, cherrytomater og skinkeskiver eller pepperoni.
Dryss over revet gul ost.

Stek pizzaen midt i ovnen. I stekeovnen: 225 °C, i 15-20 minutter

Kilde: Tine kjøkken