Laster innhold, vennligst vent..

Pizza «Solvold»

Bytt ut Grandiosaen eller bestillingspizzaen med denne deilige hjemmelagde varianten. Den har ekte pizzasmak!

Slik gjør du

Pizzadeig
Eltes sammen til en smidig deig som heves på et varmt sted.

Pizzatopping
Tomatene passeres gjennom en sikt.
Varm olivenoljen og tilsett finkuttet hvitløk og la det surre til det er gyllent.
Tilsett tomatene og kok dem inn til en tykk saus.
Tilsett basilikum og smak til med salt og pepper.

Spre deigen direkte ut på stekebrettet og smør den med sausen.
Topp med tomatskiver, finsnittet løk, eventuelt kjøtt eller fisk, og topp til slutt med osten.

Stek pizzaen ved 215 ºC i ca. 15 minutter midt i ovnen (eller litt under) til bunnen er sprø og toppingen er gyllen.

Tips

Til topping bruk ev. parmaskinke eller skinke, panchetta, bacon eller chorizo pølse eller annen type kjøtt eller fisk.

Kilde: Odd Ivar Solvold