Slik gjør du
Kjøp ferdig pitabrød fra frysedisk, og stek disse som anvist på pakken. Avkjøl.
Stek kyllingfilet selv, eller kjøp ferdigstekt. Kyllingen skal ternes i små biter. Kutt opp rødløk og paprika i små terninger.
Bland rømme, karri, sukker i en bolle. Rør rundt og smak til med salt og pepper. Ha i kylling, rødløk og paprika som du blander godt.
Del pitabrødet på midten, ha oppi en neve ruccolasalat og en god skje eller to med kyllingsalaten. Sett pent oppi matboks tett i tett og dekk til med plast.
Nytes hvor som helst.
Tips
- Kyllingsalaten fungerer også til pastasalat, eller den kan serveres for seg selv til et større middagsbord.
- Pitabrødet fungerer også som porsjonspizza.
Slik lager du pitapizza
Legg frosne pitabrød på et smurt bakebrett. Sett fram alle mulige pizzatoppinger, samt tomatsaus. La alle i familien lage sin helt egen utgave. Det er gøy og en kjekk måte å inkludere alle i matlagingen.
Toppingstips: ost ulike typer, pølse, pepperoni, kjøttboller, skinke, oliven, løk, paprika, tomater, sardiner, biffstrimler og salami. Bruk rester og fantasi.
Stek porsjonspizzaene i 8–10 minutter på 200 grader.