Pisco Sour og Plain Pisco Sour

Roar Hildonen bruker en hel eggehvite i drinken Pisco Sour.

Foto: Hilde Zahl / NRK

Pisco Sour og Plain Pisco Sour

Pisco Sour har sin opprinnelse fra Peru og Chile. Her er den peruanske varianten. Den chilenske er uten Angostura og eggehvite.

Slik gjør du

Pisco Sour

Alle ingrediensene unntatt Angosturaen shakes med is og helles over i et rocksglass. Dash noen dråper Angostura på toppen, så kan gjesten røre den inn i drinken.

Plain Pisco Sour

Mos rosinen i en shaker med sukkerlaken før du har i sitronjuicen Alle ingrediensene shakes med is og helles over i et rocksglass, og toppes med 7-Up eller Sprite.

Tips

Pisco er et chilensk og peruansk brennevin laget av druer fra vinområdene i de to landene.

Kilde: Roar Hildonen i Kveldsåpent/NRK P1