NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..

Penne arrabbiata

Penne arrabbiata er en klassisk italiensk pastarett med sterk smak.

Slik gjør du

Ha finhakket hvitløk og knust chili i pannen med rikelig med olje. La det steke et kort øyeblikk.

Skjær de friske tomatene i små biter, ha de i pannen med hvitløk og chili. Du kan skrelle tomatene først hvis du vil, jeg gjør det ikke. La dem steke i noen minutter før du tilsetter de flådde tomatene.

Krydre med salt, pepper og sukker og la sausen koke ½ time på svak varme. Smak til igjen, kanskje mangler sausen litt salt og sukker. Kok pastarørene i rikelig med saltet vann.

Tilsett litt av kokevannet i sausen, dessuten hakket persille og sitronskall. Vend den avdryppede pastaen i sausen og server med masse nyrevet pecorino.

Tips

Se også: Munter mat, sesong 2

Kilde: «Munter mat», orig. tittel «Spise med Price» © Copyright DR