Ingredienser:
valgfri pasta til fire personer, ca 400 g
Tomatsaus:
5 tomater
1 løk
2 fedd hvitløk
1 dl olivenolje
2 ss hvitvinseddik
0,5 ss rosmarin
salt, pepper och socker
0,5 dl pinjekjerner
12-15 skiver salami
1 pakke ruccolasallad
1 dl finrevet parmesan
svartpepper
Slik gjør du:
Tomatsausen:
Skjær tomatene i båter. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Legg alle ingrediensene till tomatsausen i en kjele. Kok ned til en tomatsaus. Tilsett salt, peppar og en klype sukker.
Kok pasta. Sil av vannet. Bland pastaen med tomatsausen og salamien.
Legg alt på et stort fat. Legg ruccola, pinjekjerner og den revne parmesanen på toppen. Tilsett litt svartpepper til slutt.
Tips! Mens du venter på pastaen, kan du prøve denne forretten: Skinke med mozzarella og soltørket tomat .