Laster innhold, vennligst vent..

Pasta med sei

Dagens middagstips, sei med pasta, er midt i blinken for magen og samvittigheten. I tillegg er det lite energikrevende for oss litt vintertrøtte nordmenn.

Slik gjør du

Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet etter koking.

Fres løken i olje/smør.
Tilsett hvitløk og paprika og surr videre 1 minutt.
Tilsett fløte og fiskekraft og la det hele koke inn et par minutter.

Skrell agurken og del den i terninger.
Ha agurkterningene i sausen.

Stek terninger av sei i olje/smør på god varm panne.
Dryss salt og pepper over.

Fordel pasta på tallerken, hell på sausen, legg fiskebiter over og dryss på ost og persille.

Tips

Pasta kan byttes med grønn fettucine.

Persille kan byttes med frisk basilikum.

Kilde: Opplysningskontoret for fisk