NRK Meny
Ragù ai funghi e salsicce

Pasta med tomater, sopp og italiensk pølse, salsiccia.

Foto: Per Anders Rudelius / SVT

Pasta med pølse-, sopp- og tomatsaus

Ragù ai funghi e salsicce – pastasaus med sopp og tradisjonell, italiensk salsiccia – eller pølse, som det også heter.

Slik gjør du

Fres hvitløk, persille og rosmarin i olivenolje over middels varme uten at hvitløken brennes. Tilsett sopp, salt og stek forsiktig til den får farge. Ta pannen av varmen.

Fjern skinnet fra pølsene, skjær pølsene i små biter og stek dem i en stekepanne. Smak til med fennikel og hakket chili.
Tilsett soppen, rør og la alt småputre i 5 minutter.
Tilsett tomater delt i to. Rør sammen. La alt småputre noen minutter, tomatene skal bare bli varme. Krydre med salt og pepper.

Server sausen til pasta.

Tips

Flere oppskrifter fra Solens mat

Kilde: Solens mat