Slik gjør du
Alle ingrediensene til denne salaten kan kokes, skrelles, skylles og hakkes to til tre dager før 17. mai.
Kyllingkjøttboller
Kyllingkjøttdeig røres sammen med alle ingrediensene i en bolle til det er en jevn masse. Knip opp deigen med en våt skje i små baller og stek disse i olivenolje, rosmarin og hvitløk i en stekepanne til de er lysebrune, faste og gjennomstekte. Avkjøl til kjøleskapstemperatur.
Parmesandressing
Riv parmesanen og bland alle ingredienser, smak til med salt og syre. En dressing skal være smaksrik.
Påsan catering
Brett ut posen, legg dressing i bunnen, deretter i denne rekkefølgen: kyllingboller, pasta, paprika, tomater, asparges og hjertesalat til slutt. Brett opp posen slik at den blir luftig som en ballong. Knytt igjen eller bruk poseklips. Tre en ekstra pose utenpå, eller legg den i en bærepose, hvis du skal langt.
Når salaten skal serveres, rister du posen godt, klipper av toppen og heller hele stasen på et fat eller tallerken. Eller i en panne for den saks skyld. Bruk fantasien.
Tips