Crêpes Suzettes med mandarinsaus Pannekaker er en suksess hos de fleste. Her er de i en versjon som passer til fest. Crêpes Suzettes er en skikkelig dessertklassiker.
Sunne og glutenfrie pannekaker Disse bananpannekakene kan nytes til både frokost og lunsj. Charlotte Nilsens oppskrift er glutenfri.
Amerikanske pannekaker med bacon Du får luftige pannekaker med pisket eggehvite i røren. Amerikanske pannekaker serveres med bacon og lønnesirup.
Mais- og bananpannekaker, fritters Vidunderlig gode pannekaker som blir ganske søte. Server dem med en soppsalat.
Palacinke, pannekaker fra Balkan Palacinke er tynne pannekaker som er populære på Balkan. Passer til å fylles med noe godt og serveres som dessert.
Racuchy - polske pannekaker Luftige polske pannekaker, stekte i olje og toppet med melis. Himmelsk gode!
Grove bananpannekaker med havregryn Dette kan du servere til frokost, lunsj eller kvelds. Pannekaker er alltid godt, og når de i tillegg er sunne, er det lett å la seg begeistre.
Bananlapper med havregryn og kokosmelk Her får du en superenkel oppskrift som kan serveres både baby, barn og voksne. Kokosmelk erstatter melka, noe som gjør at barn også under ti måneder kan spise disse lappene.
Salte, spicy mandler Sprø, salte og litt sterke mandler er snacks de fleste har vanskelig for å la stå i fred. I denne oppskriften kan du velge mellom kajennepepper, chili og røykt paprika.
Sitron- og pistasjkjeks Hvis du fryser deigen til disse gode sitron- og pistasjkjeksene, kan du få dem nystekte hver gang de skal serveres. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Bygg- og kikertsalat Dette er en middagssalat som kan spises alene eller brukes som tilbehør. Lager du litt ekstra, er den god som lunsj dagen etter.
Kylling med gulrot, ramsløk og bukkehornsfrø Hele kyllingen blir brukt i Tareq Taylors oppskrift med gulrot, ramsløk og knutekål. Det kokes fond av kyllingskroget som blir til nydelig saus.
Rabarbrasmuldrepai med bringebær, ingefær og vanilje Når vi skal feire vår og sommer er rabarbra en selvsagt ingrediens. Lise Finckenhagen lager mørdeig til paibunnen og smuldredeig til lokket. Og mellom de to lagene blander hun rabarbra, bringebær, ingefær og vaniljefrø.
Asparges med skinke og hollandés Asparges og hollandéssaus passer ypperlig sammen. Lise Finckenhagen serverer asparges med saus og noen skiver god spekeskinke.