Laster innhold, vennligst vent..
Ostepai med kesambunn
Foto: www.melk.no

Ostepai med kesambunn

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene til paiskallet i en foodprosessor og la maskinen gå til alt er samlet. La deigen ligge kjølig ca 30 minutter.

Kjevle deigen ut til den passer paiformen (paiform ca 24 cm i diameter), og trykk den godt til bunn og opp langs kanten. Prikk med en gaffel. La den hvile i kjøleskapet i ca 15 minutter.

Forstek paiskallet ved 200 °C i 15 minutter.

Fyll

Sviss løken blank i smør og sprøstek baconbitene.
Kutt opp vårløken i små biter.
Riv osten eller kjøp ferdig revet ost.
Bland egg, fløte og gressløk.

Fordel løk, baconbiter og vårløk i det forstekte paiskallet. Dryss osten over og hell over eggeblandingen. Stek paien videre til eggeblandingen er stivnet ved 180 °C i ca 20 minutter.

Server paien lunken med en frisk salat.