Hamburger på høne, henburger Hønsekjøttdeig er smaksrik, mager og mild. Pass på å ikke arbeide farsen for mye, da kan alt fettet feste seg i bollen.
Mors hønsefrikassé Lars Erik Vesterdal lager middag sånn som mor gjorde det. Mat gir minner. Og ingenting er bedre enn når det er gode minner om en deilig middag med hel høne, gode grønnsaker og frikassésaus.
Hønsefrikassé med rips Andreas Viestad legger til syrlig, frisk rips som passer med frikasséens ellers milde smak.
Hønsefrikassé «grande mère» Hønsefrikassé passer til et hvert budsjett. Her får du middag for flere dager med begrensede midler. Det krever riktignok litt forarbeid, men så spiser du også fantastisk godt etterpå.
Coq au vin Coq au vin har sin opprinnelse i Burgund i Frankrike. Navnet betyr «hane i vin», men i denne oppskriften bruker Bård Greni høne istedenfor.
Hønsefrikassé med krydrede byggryn og grønnsaker Frikassé er en lys gryte som det passer godt å koke på høne. Med lekre grønnsaker og byggryn med ekstra krydder blir det en varm hovedrett som føles frisk og moderne.