Potetlefser med pinnekjøtt og kålrotstappe. Ryfylkekokken Frode Selvaag bruker restene etter julemiddagen.
Frode Selvaag har en bankers oppskrift på helstekt kveite. Kjøp fisken i god tid og stek den i stekeovnen. Det er kortversjonen av oppskriften.
Enkel og smakfull dessert med sjokolade og clementiner fra Frode Selvaag.
Når det er ferske grønnsaker å få i butikken skal du bare ta for deg av de som tilbys og tilberede på samme måten som Frode Selvaag foreslår her.
Ryfylkekokken Frode Selvaag bruker god eplemost i kokelaken når han skal trekke laks eller aure.
Ryfylkekokken Frode Selvaag bruker estragonsennep i sausen. Det er dijonsennep tilsatt estragon så den får en fin smak og en nydelig grønnfarge. Du kjøper den ferdig i butikker med godt utvalg.
Ryfylkekokken Frode Selvaag lager saus med mandler og soyasaus til stekt laks. Den passer til all slags fisk.
For vår familie har dette i adle (me seier «adle», så får adle andre seia «alle») tider vore høgtidsmat. Enkelt og genuint i smak. Lukka er stor når familien er samla og suppa står på bordet.