Marengs uten eggehvite Disse herlige marengsene er laget av kikertlake. Passer bra for både veganere og eggallergikere, men smaker like godt for alle.
Brødvafler Gammelt brød kan gjenbrukes i vaffelrøren. En super måte å bruke brødet som ellers vil bli kastet.
Brødomelett Bruk rester av pålegg, bacon, ost og grønnsaker sammen med de tørre brødskivene i Christer Rødseths brødomelett.
Brokkolisalat Lag en god salat med hjemmelaget dressing som passer godt sammen med stekt fisk eller kjøtt. Bruk brokkolien som du nesten hadde kastet.
Bakt gulrot i potetpannekake Det kan være vanskelig å lage potetlomper, men her er en enkel oppskrift på potetpannekaker. I stedet for pølse har vi bakt gulrot.
Bananvafler med karamellsaus – Dette er ikke hverdagsmat, men fy så godt det er, sier kokken Christer Rødseth. En super dessert med vafler, fyldig karamellsaus og biter fra brune bananer.
Stroganoff med sau Sauekjøtt egner seg godt til stroganoff. Smaken er like god som når man bruker oksekjøtt, som er mest vanlig.
Saltbakte gulrøtter Har du noen slitne gulrøtter liggende? Ikke kast dem. De er fine å saltbake og smaker godt både som garnityr og som egen vegetarrett.
Grillet kveite med hollandaise Christer Rødseth serverer grillet villkveite med hjertesalat, bakte tomater, salat av små sommergrønnsaker og hollandaisesaus i Sommeråpent.