Biff à la Lindström Biff à la Lindström er svenskenes svar på danskenes pariserbøf. Tilbehøret er blandet inn i kjøttdeigen før biffene blir stekt. De serveres med speilegg på toppen, stekte poteter og sylteagurk. Her er brødrene Prices oppskrift.
Pinnekjøtt med komler og kålrabistappe Brødrene Price er på norgesbesøk og lager pinnekjøtt. De har valgt å servere komler sammen med kjøttet. På tallerkenen har de også en kremet kålrabistappe og vossakorv.
Vafler med brunost Brødrene Price lager vafler med brunost i røren. De serverer dem som en lun, liten dessert med litt friske bær og rømme.
Gratinert klippfisk Bacalhau com natas er en portugisisk rett med klippfisk, poteter og løk som gratineres med bechamelsaus og brødrasp. Rett og slett en klippfiskgrateng.
Laksetataki med sesamsaus og ørretrogn Laksetataki med en nordisk vri, toppet med ørretrogn og servert med sesamsaus og tatakisaus med pepperrot, hvitløk og revet sitronskall.
Finske mandelkaker Disse mandelkakene er oppkalt etter den finske dikteren Johan Ludvig Runeberg. Ryktet sier at Ludvig spiste mandelkake til frokost, gjerne akkompagnert av en liten punsj.
Limpa - svensk brød med krydder Limpa er et klassisk svensk brød bakt med rug. Det er litt søtt og krydret i smaken og er godt med bare litt smør på.
Elggryte med sopp og blåskimmelost Brødrene Price har vært på Sveriges østkyst og laget elggryte med sopp og blåskimmelost i sausen.
Svenske kjøttboller med potetmos og tyttebær Kjøttboller med potetmos og tyttebær er en velkjent svensk klassiker. Prøv disse hjemmelagede - og la retten nå nye høyder.