Laksetataki med sesamsaus og ørretrogn Laksetataki med en nordisk vri, toppet med ørretrogn og servert med sesamsaus og tatakisaus med pepperrot, hvitløk og revet sitronskall.
Finske mandelkaker Disse mandelkakene er oppkalt etter den finske dikteren Johan Ludvig Runeberg. Ryktet sier at Ludvig spiste mandelkake til frokost, gjerne akkompagnert av en liten punsj.
Limpa - svensk brød med krydder Limpa er et klassisk svensk brød bakt med rug. Det er litt søtt og krydret i smaken og er godt med bare litt smør på.
Elggryte med sopp og blåskimmelost Brødrene Price har vært på Sveriges østkyst og laget elggryte med sopp og blåskimmelost i sausen.
Svenske kjøttboller med potetmos og tyttebær Kjøttboller med potetmos og tyttebær er en velkjent svensk klassiker. Prøv disse hjemmelagede - og la retten nå nye høyder.
Svenske kanelboller Brødrene Price besøker Småland i Sverige og lager kanelboller på ekte svensk maner. Med et lite dryss perlesukker og en god kopp kaffe eller te, er ettermiddagskosen sikret.