Indrefilet av okse med bacon og kreklinggelé Ved å pakke inn indrefileten i bacon holder kjøttet seg saftig og gir en god saltsmak. Kreklinggeleen gir sødme.
Ytrefilet med pepperost En ytrefilet av storfe skjæres opp så den blir et flatt stykke kjøtt. Det fylles med pepperost og rulles sammen som en rullekake. Michael Björklund lager festmåltid i tv-serien Mat i Norden.
Kremet, grønn ertesuppe med sideflesk Grønn ertesuppe er en klassiker med kremet myklanding. Oppskrift fra Lars Forsman i tv-serien Mat i Norden.
Rødkål og pepperrot En molekylærgastronomisk eller progressiv forrett som garantert overrasker gjesten. Kjøkkensjefen på restaurant Maaemo lager mat i TV-serien Mat i Norden.
Luftig semulegrøt på spelt med aroniasaft En klassisk finsk dessert med sunne og syrlige aronia- eller svartsurbær.
Fylte hareruller med bacon og løk Fylt hare på en enkel måte med en følelse av slottspark og viltforvaltning. Michael Björklund serverer dette på Malmgård i Finland.
Speltblini med gravet hjortefilet Kristina Creutz på Malmgård stekte disse guddommelige bliniene da Mat i Norden besøkte Finland. Mel og øl til de små, tykke pannekakene er produsert på gården.