Denne julepynten er til å spise opp Glem plast, tøy og glass. Vakker og miljøvennlig julepynt kan du lage av det du finner i kjøkkenskuffen, krydderhylla og tørrmatskapet. Av Mari Rollag Evensen
Ostekake i porsjonsform Amerikansk cheesecake laget som dessert i hver sin sylinderform. Mette Blomsterberg lager små ostekaker med kjeksbunn, ostekrem og kirsebærgelé.
Honninghjerter Mette Blomsterberg lager spiselige bordkort av honningkakedeig. De pyntes med grønn og hvit glasur og små kuler.
Marsipanjulenisser Disse julenissene er ikke noe du lager på en dag. Den danske konditoren Mette Blomsterberg tar deg gjennom oppskriften på marsipanjulenisser steg for steg.
Pyntekringler og gavelapper av trolldeig Mette Blomsterberg lager trolldeig med kanel. Da får pyntekringlene og gavelappene en duft av jul og fin farge.
Fylte sjokolader med fudge Du kan smake fudgen til med kanel, ingefær, sitron eller lime. Eller ingenting, da blir det bare den gode karamellsmaken.
Julegløgg og julecava Mette Blomsterberg lager drikke med ekstra smak av krydder til jul. Hun koker appelsin og krydder til et konsentrat, som brukes både i den varme julegløggen og den kalde julecavaen.
Slik lager du adventskrans med spiselig pynt Mette Blomsterberg pynter sin grønne granbarkrans med saker fra kjøkkenet: appelsinskiver, kanel og stjerneanis.