Omelett med røykelaks, ost og urter En enkel lunsj, litt godt til kvelds eller når du vil ha kjapp varm mat er en omelett perfekt. Denne er med løk, røykelaks og mye grønt.
Omelett Ein luftig omelett er godt til både frukost og kvelds. Egg og skinke er noko dei fleste har i kjøleskåpet.
Tortilla – spansk omelett med ost og krydderurter Tortilla er en spansk omelett som kan varieres på mange måter. Anne Hjernøe rasper litt fast geitost i tortillaen.
Eggekake med råstekt asparges Niklas Ekstedt byr på en skånsk spesialitet: Äggakaka. Det ligner både på eggerøre og pannekake, men er ingen av delene. Niklas lager den med råstekt asparges i stedet for stekt flesk.
Smørbrød med eggerøre og omelett med traktkantareller Den unge kokken Øyvind Bøe Dalelv (21) vant yrkes-VM i konkurranse mot 31 andre kokker fra hele verden. Her får du hans smørbrødtips.
Omelett Omelett er både næringsrikt og godt. Kokk Inge Johnsen har oppskriften på både åpen, lukket og snittet omelett.
Fire omeletter Omelett er noe av det første brødrene Price lærte seg som unge kjøkkenskrivere. Her får du oppskriften med fire typer tilbehør.
Omelett på bål Andreas Myhrvold har blandet omelettmiks på forhånd og skåret opp bacon og poteter før han drar på tur.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Lun epleterte Lise Finckenhagen lager tertebunnen først, før hun fyller den med norske, syrlige epler som har kost seg i smør, sukker og vanilje.