Slik gjør du
Legg kjøttet i en bolle og vend det i oregano og olivenolje. Dekk det med plastfolie og la det marineres i 20 minutter.
Varm en jernpanne og stek den hele paprikaen til skallet sprekker og kjøttet er mykt. Ha også det i en bolle og dekk den med plastfolie.
Salt auberginen og grill den på begge sider. Den kan også stekes i panne på sterk varme. Ta skinnet av paprikaen og fjern frøene. Hell litt eddik, olje og krydderblanding over grønnsakene.
Knus hvitløk i en morter og ha i spisskummen, som du knuser lett. Rør blandingen inn i yoghurt og litt vann.
Steik eller grill kjøttet i to til tre minutter på hver side. La det hvile i noen få minutter før servering. Skjær det i serveringsstykker, og legg på tallerkener sammen med tomater, yoghurt og litt krydderblanding.
Tips
NETT-TV: Se «Ei verd av krydder»