Slik gjør du
Brun oksehalene i stekepanne sammen med litt rapsolje til de får en fin farge. Legg dem i en trykkoker.
Stek kjapt en halv løk, grovt strimlet, og hvitløken. Legg løken, vann, kjøttbuljong, vin (2-5 dl) og urter sammen med oksehalene i trykkokeren. Kok i omtrent 90 minutter.
Skjær pastinakken i terninger. Det er ikke nødvendig å skrelle pastinakken, men skjær bort endene. Skjær også resten av løken i terninger. Fres løken i en gryte med olje og litt sukker for å karamellisere den. Legg i pastinakkene. Hell på hvitvin (2 dl) og la koke en stund.
Riv kjøttet av de kokte oksehalene og legg i en vanlig gryte sammen med løken og pastinakkene. Hell i buljong fra trykkokeren.
Kok hel spelt i vann og hvitvin som forklart på pakningen. Bland sammen med resten i gryten. Smak til med salt, pepper og hakkede urter.