Laster innhold, vennligst vent..
Nudelsalat

Nudelsalat med urter, frø, nøtter, grønnsaker og en god dressing.

Foto: Fra TV-serien Mat med Anne / DR

Nudelsalat

Eggnudler med paprika, vårløk, peanøtter, sesamfrø, løkfrø, koriander og sitrongress serveres med en sursøt dressing.

Slik gjør du

Bland nudlene med finhakket paprika, vårløk og rødløk.

Rist peanøttene i ovnen på bakepapir på 150 °C til de er gylne. Finhakk peanøttene.

Rist sesamfrø og løkfrø i en panne til de er sprø.

Bland avkjølte peanøtter, sesamfrø og løkfrø sammen med nudlene. Hakk masse frisk koriander og sitrongress fint og tilsett det i salaten.

Rør alle ingrediensene i dressingen sammen til en sursøt dressing med kraftig smak. Vend dressingen inn i salaten.

Tips

Se også: Oppskrifter fra Mat med Anne

Kilde: Anne Hjernøe i TV-serien Mat med Anne/DR