Slik gjør du
Kjeks fra grillen
Pisk smør, brunt og hvitt sukker og vanilje godt sammen. Bland i egget.
Bland så i bakepulver, mel og salt. Og vend tilslutt i sjokoladen og nøttene.
Rull deigen sammen til en pølse i bakepapir og legg i kjøleskapet til den er fast. Kutt så i ca. 1 cm tykke skiver.
Legg et dobbelark med aluminiumsfolie på grillen, stek med lokket på i ca. ti minutter, til de er fortsatt litt myke i midten. Du kan også steke på 190 °C i ovnen, samme tid.
Yoghurtskum
Legg gelatinen i kaldt vann i ca. et minutt. Press ut vannet og legg de i en kjele. Ha limejuicen og vaniljen i kjelen. Varm forsiktig opp til gelatinen har smeltet. Rør inn yoghurten.
Ha yoghurten over i en bolle som har en bolle med is under seg. Visp i vei! Skummet er klart når det har en luftig men fast konsistens!
Legg kjeksen og jordbær, kuttet i biter, sammen i en skål, pynt med skum på toppen!