Laster innhold, vennligst vent..
Niklas' raske fiskegryte

Niklas Ekstedt lager mat ute og koker fisken i panne som han dekker til med al-folie.

Foto: Fra tv-serien Niklas' mat / SVT

Niklas' raske fiskegryte

Fisk og grønnsaker i samme stekepanne lages på et kvarter. Niklas Ekstedt husker hvordan mormor laget fisk med fennikel.

Slik gjør du

Del hver fisk i fire.

Skjær grønnsakene i centimeterstore biter.

Varm opp pannen med olje. Brun fisken på høy temperatur. Når den har fått farge senkes temperaturen og smøret og grønnsakene legges i. Ha på vin og dill. Legg på lokk.

La det småkoke i ca. 10-15 minutter.

Fisken er ferdig når kjøttet lett faller av beina.

Serveres med nykokte poteter.

Tips

Flere oppskrifter: Niklas' mat

Kilde: Niklas Ekstedt i TV-serien Niklas' mat/SVT