Engelsk smuldrepai med italiensk vri Det ser ut som også italienerne har fått øynene opp for den gode, engelske smuldrepaien. Denne er med plommer.
Lammekoteletter med mynte, chili og gylne poteter Urtekrydrede lammekoteletter med gylne små poteter. Denne middagen kan du lage på under en time.
Tiramisini Tiramisu i lite format kaller Nigella Lawson for tiramisini. Hun elsker tiramisu og finner alle slags unnskyldninger for å lage desserten. Denne oppskriften passer når du skal lage tiramisu til noen få.
Reker og akkar med chili og merian Sjømat og spagetti med smak av chili, sitron, merian, persille og hvitløk er en av de rettene som det tar kortere tid å lage enn å spise, sier Nigella Lawson.
Marengs- og iskake med sjokoladesaus Dette er en oppskrift uten mye visping. Du blander alt sammen, heller det i en brødform og så gjør fryseren resten. Nigella Lawson serverer marengs- og iskaken med sjokoladesaus.
Nigellas fregula med skjell Fregula, som egentlig er en pasta-variant, bli gjerne omtalt som couscous fra Sardinia. Her blir den servert med små skjell sammen med hvitløk og chili.
Frosne bær med hvit sjokoladesaus Dette er en fantastisk «i siste liten» dessert. Du kan også bruke friske bær, hvis det er tilgjengelig, men da mister du kontrasten mellom de frosne bærene og den varme sjokoladesausen.
Svinekam med parmaskinke og oregano Nigella Lawsons italienske svinekam får smaken innenfra, den er fylt med hvitløk, oregano og parmaskinke.
Saftig sjokoladekake med olivenolje Nigella fant på denne oppskriften fordi hun hadde gjester som ikke kunne spise hvete og meieriprodukter, men den ble så god at hun lager den hele tiden.
Lammegryte med appelsin Dette er ingen vanlig lammegryte, den inneholder stangselleri, oliven, appelsinskall, honning, timian, karamellisert løk og rødvin.
Fylt avokado til fest Ein fin liten rett til fest eller høgtid. Denne kvalifiserer til nyttår også, om du trenger ein enkel vegansk forrett.
Pinnekjøtt med komler og kålrabistappe Brødrene Price er på norgesbesøk og lager pinnekjøtt. De har valgt å servere komler sammen med kjøttet. På tallerkenen har de også en kremet kålrabistappe og vossakorv.
Koreansk sesamkylling Dette er en «non spicy» versjon av «Korean Fried Chicken». Her får du en perfekt balanse mellom det søte, syrlige og litt salte – sammen med herlig aromatisk sesamolje og frø.
Sitron- og pistasjkjeks Hvis du fryser deigen til disse gode sitron- og pistasjkjeksene, kan du få dem nystekte hver gang de skal serveres. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Pasta med laks og spinat Her er Inge Johnsens forslag til rask middag med pasta, laks og spinat. Perfekt om du har litt dårlig tid.