Nybakte boller frister de aller fleste av oss. Likevel er ikke alle bakere fornøyde med en søt gjærdeig aleine. Øverst i artikkelen ser du boller som er fylt med mandelmasse og lakris, og oppå der igjen er det lakrisglasur.
Under finner du flere eksempler på boller som ikke bare er boller: Blåbærboller, vanilje- og sjokoladeboller, skikkelige skillingsboller, Nugatti-boller og ei kanelbollekake.
Boller med blåbær, mandelmasse og mandelflak
Boller med vaniljekrem og sjokolade
- OPPSKRIFT: Boller med vaniljekrem og sjokolade
Kanelboller fra Ingrid Espelid Hovig
- OPPSKRIFT: Skillingsboller – kanelboller fra Ingrid Espelid Hovig
- Flere oppskrifter fra Ingrid Espelid Hovig
Kringle med pekannøtter, valnøtter og rosiner
Boller snurret med Nugatti
- OPPSKRIFT: Boller snurret med Nugatti