Confit de canard Stykker av and konservert i sitt eget fett. I denne oppskriften kan du bruke en hel and eller andelår.
Nordafrikansk fruktsalat Nøtter, appelsiner og granateple er alt som skal til i denne oppskriften på fruktsalat.
Moules marinières Oppskriften gir deg tydelig beskjed om hvordan du behandler blåskjellene. Og når det er gjort er det bare å glede seg til mye god smak.
Fløteis Adam Price lager fløteis med kanel. Han har kjøpt en elektrisk ismaskin som rører og kjøler ismassen samtidig. Hvis du ikke har ismaskin kan du prøve uten.
Farmors egg James og Adam Price minnes farmor som laget smørristede brødkrutonger og serverte dem med egg i høye glass når hun skulle ha litt ekstra luksus.
Fire omeletter Omelett er noe av det første brødrene Price lærte seg som unge kjøkkenskrivere. Her får du oppskriften med fire typer tilbehør.
Fiskesupper fra hele verden Vi elsker fiskesuppe. Den fra Bergen, den indiske og franske. Den raske og den fra bunnen. Gastronomen imponerer også. Kanskje du skulle prøve en ny variant? Av Ingvill Bjorland
Mini-paier med deilig variert fyll Piroger er perfekt piknikmat. Smakfulle og vakre små paier gjør alle glade, spesielt hvis du serverer dem i godt selskap. Fyllet kan varieres i det uendelige.
Churros med karamellsaus Sprøtt og herlig godt spansk bakverk. Churros friteres gylne, dyppes i kanelsukker og serveres gjerne med en god dipp. Denne gangen er det karamellsaus.
Brownie cupcakes med sjokoladefrosting Cupcakes har vært trendy en god stund, og det er ikke noe som er bedre enn å lage dem selv. Og så pynte dem med fristende sjokoladefrosting.
Kinesiske pannekaker med marinert svinekjøtt og sylteagurk Dette er en skikkelig god og gøy rett å by på. Myke, fine pannekaker som fylles med nydelig tilbehør. En konkurrent til fredagstaco?