Rådhuspannekaker Pannekaker med krem og aprikospuré er en søt og smakfull dessert for både barn og voksne. I Danmark er pannekakene som serveres til gjester i Københavns rådhus viden kjent.
Skipperlapskaus En lekker, klassisk og mettende rett – det er skipperlapskaus. Her får du brødrene Prices oppskrift på den danske lapskausen.
Benløse fugler Benløse fugler er en klassiker. Retten består av kjøtt som bankes flatt og rulles rundt gulrot og bacon, og bindes sammen med hyssing. Her får du brødrene Prices benløse fugler.
Forloren hare Det spesielle med denne oppskriften er at haren ikke bare er forloren, men også en smule ekte. Det brukes nemlig noe ekte harekjøtt i denne retten. Oppskriften fra TV-serien «Munter mat i København» har mye smak, siden den inneholder einebær, koriander, timian og rosmarin.
Karamellpudding Brødrene Price lager karamellpuddingen i randform og kaller den karamellrand. Den serveres med karamellkrem, karamellsaus og størknet karamell på toppen.
Lammeboller i karri med mangochutney En klassisk dansk rett er kjøttboller i karri. Brødrene Price gjør en vri ved å bytte ut svinekjøttet med lammekjøtt og blande inn mer eksotiske krydder. Dessuten er tilbehøret utvidet med mangochutney.
Stekt sild med løksaus Stekt sild med løksaus er en enkel, klassisk dansk rett med masse smak. James og Adam Price gir deg oppskriften.
Forloren skilpadde Siden skilpadde ikke er å oppdrive får vi lage den forlorne typen. Denne oppskriften er med oksebringe, tunge, små fiskeboller, små kjøttboller, hjerneboller og en god brun kraft. Brødrene Price sier dette er en av de mest omfattende rettene de har laget.
Mini-paier med deilig variert fyll Piroger er perfekt piknikmat. Smakfulle og vakre små paier gjør alle glade, spesielt hvis du serverer dem i godt selskap. Fyllet kan varieres i det uendelige.
Churros med karamellsaus Sprøtt og herlig godt spansk bakverk. Churros friteres gylne, dyppes i kanelsukker og serveres gjerne med en god dipp. Denne gangen er det karamellsaus.
Fiskesupper fra hele verden Vi elsker fiskesuppe. Den fra Bergen, den indiske og franske. Den raske og den fra bunnen. Gastronomen imponerer også. Kanskje du skulle prøve en ny variant? Av Ingvill Bjorland
Brownie cupcakes med sjokoladefrosting Cupcakes har vært trendy en god stund, og det er ikke noe som er bedre enn å lage dem selv. Og så pynte dem med fristende sjokoladefrosting.